A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Fogbeültetés, fog implantáció a Gombosdentnél

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Egy vagy több foga hiányzik, és megoldást keres a problémára? Fogbeültetésen gondolkodik, és minőségi, fájdalommentes kezelést szeretne, tapasztalt implantológus székében? 

Miért válassza a Gombosdentet?

 • A Gombosdentben végzett fogbeültetéssel új fogát akár egész életen át élvezheti. Célunk, hogy fájdalommentesen, minőségi fogbeültetést, majd arra strapabíró és élethű koronát adjunk át pácienseinknek.
 • Emellett Dr. Tari Dániel szájsebész, implantológus pácienseink kedvenc orvosa, ha fogbeültetésről vagy szájsebészeti kezelésekről van szó!
 • A rendelőben a minőségi svéd Nobel és a német Camlog implantátumokkal dolgozunk.
 • Csapatmunka – a többi szakághoz tartozó fogorvos kollégával összedolgozva születnek meg a természethű eredmények

Fogbeültetés? Jó irányban gondolkodik!

Nézzük, milyen következményei lehetnek akár csak egy hiányzó fognak is:

 • A szomszédos fogak bedőlhetnek a foghiány irányába
 • Az ellentétes (alsó vagy felső) oldali fogak kiemelkedhetnek a fogsorból
 • A foghiány miatt az azt körülvevő csontállomány elkezd leépülni (ezért kell sok idő elteltével csontot pótolnunk fogbeültetés előtt)
 • A rágás megváltozik, a rágási erő és a harapás sérül
 • A bedőlt fog alatti terület nehezen tisztítható, ezért az íny és a csont begyullad, és előbb-utóbb ezeket a fogakat elveszíthetjük
 • A bedőlt fogak restaurálása sokszor csak gyökérkezeléssel oldható meg
 • A bedőlt fogaknak számos egyéb következménye lehet, ami később még nagyobb terhet jelent a páciens számára!

Foghiány esetén kétféle megoldás áll rendelkezésre: a fogbeültetés vagy a híd készítése. Utóbbi esetén a szomszédos fogakat le kell csiszolnunk, mivel a híd azokon rögzül. A fog implantátum beültetéssel mindez elkerülhető: ép szomszédos fogak esetén mindenképp ezt a kezelést javasoljuk.

Fog implantátum beültetés többféle esetben is lehetséges:

 • Egy hiányzó fog esetén
 • Több hiányzó fog pótlására
 • Fogsor rögzítésre
 • Akár teljes fogatlanság esetén is

Néhány fogbeültetés esetünk képekben:

Ezen a fotón kivehető fogpótlást rögzítettünk implantátumokra.

Rendelőnkben kétféle implantátummal dolgozunk:

1. Nobel implantátumok:

Ez a svéd márka régóta ismert. Az implantátumokat különböző helyzetekre fejlesztették ki. A Nobel implantátumokat minden nyugati országban ismerik és elismerik. Élettartam garanciával rendelkeznek, azaz amennyiben probléma merülne fel velük, a gyár újat küld helyette. Minőségi, tartós implantátumok.

2. Camlog implantátumok:

Német implantátum márka, melyet 1988-ban alapítottak. A CAMLOG az implantológia pulzusán tartja az ujját, és igyekszik előrelátóan összehangolni vele a teljes kínálatát. A implantátumrendszer (CAMLOG®, CONELOG® és iSy®) optimálisan lefedi a különböző alkalmazási területeket.

Implantológus, szájsebész fogszakorvos

– Dr. Tari Dániel

Tari doktor 2005-ben általános orvosi, majd ezt követően 2012-ben fogorvosi diplomát szerzett a Szegedi Tudományegyetemen.

2014-ben szájsebész szakvizsgát tett. A Gombosdentben 2016 óta számos páciens kezelését végzi.

Pácienseink véleménye Dr. Tari Dániel által nyújtott kezelésekről:

"Kedves recepciós hölgy, aki akkor is talál időpontot ha nincs:)

Első alkalommal pár órán belül már fogadtak is, nagyon segítőkészek, kedvesek! Nagyon profik, érthetően, türelmesen elmagyarázzák hogy pontosan mi fog történni.

Aki eddig esetleg félt a fogorvosoktól, bátran merem ajánlani a helyet!"

 • Serényi Hajnalka

„Szuper csapat, külön kiemelve dr. Tari Dánielt, aki mind szakmailag, mind emberileg  tökéletesen helytállt az egyébként komplikált bölcsességfogam eltávolításában. Mérhetetlen alázat, figyelem, és profizmus. Csak ajánlani tudom a doktor urat ?”

 • Fábián Eszter

"Szeretném megköszönni Gombocz Péter doktor úr munkáját, türelmét és azt a légkört, amiben lehettem a kezelések alatt!

Egyik front fogammal kerültem ide. A fogamat egy másik helyen már húzták volna, és csak az implantátum jöhetett számításba betört tűk és sikertelen gyökérkezelés miatt. Ebbe nem törődtem bele, így tovább kerestem a lehetőségeket. Az Interneten bukkantam rá Önökre. A doktor úr a 4 kezelés alatt befoltozott egy perforációt, eltávolította a tűket, és sikeresen gyökérkezelte a fogamat.

Nagyon hálásan gondolok Önökre, örülök, hogy Önöket választottam! :)"

 • M. Adrienn

"Amire én számítottam, mikor megtudtam, hogy ki kell húzni a fogam: Kötelezően előírt rideg adatkérés, a húzás fájni fog, az orvos egy darab tárgynak fog tekinteni a sok közül, megkínoz rezzenéstelen arccal, stb. Ehelyett tündéri recepciósok, mosoly, kedvesség. Dr. Tari Dániel végezte el a fogeltávolítást, abszolút fájdalommentesen, folyamatosan kérdezve, nem fáj-e (nem fájt), beszélt velem, nyugtatgatott és egyszer csak szólt, hogy készen vagyunk. Ha ezt egy szóval kellene leírnom, azt írnám: vérprofi. Az egész az volt az elejétől a végéig. Csak ajánlani tudom őket!"

 • Varga Zoltán

"Több éve járok Gombos Denthez, fogpotlassal kezdtem, azota minden fogaszati panaszommal hozzajuk fordulok. A recepciosok rendkivul segitokeszek, az aszisztensek es az orvosi garda rendkivul empatikus es professzionalis. Kulon ki szeretnem emelni Tari doktor urat, aki mindig komplikacio nelkul szabaditott meg a bolcsessegfogaimtol, semmi fogmeder gyulladas, de ket nap utan mar nem is ereztem a mutet helyet. A felesegemet is sikerult meggyoznom, hogy ide jarjon, es nem banta meg. Mindenkinek csak ajanlani tudom a fogaszatot!"

 • Béres Gergely

"Igényes, jól felszerelt rendelő alaposan felkészült csapattal, akik nem utolsó sorban nagyon kedvesek. Dr. Tari Dánielnek külön köszönet, hogy foghúzás közben "elviselt"! ? Ami nem is volt olyan rettenetes, mint amire számítottam és korábban máshol tapasztaltam. Sőt, pozitív (!) élménnyel távoztam a foghúzás után. Még egyszer köszönet! Mindenkinek bátran ajánlom a rendelőt!"

 • Boros Veronika

„Dr. Tari Dánielt én is kiemelném! Szaktudása és munkája alapján !Ugyanakkor a GOMBOSDENT...egyetlen fogászat, amelyik nem kizárólag a "pénzre hajt", hanem a minőségi munkára! Már bocsánat, ha van másik ilyen Budapesten!?”

 • Tarján Klára

A fogbeültetés menete:

Egy új fog kialakítása első hallásra energia befektetésben, valamint anyagi értelemben is nagy beruházásnak tűnik. Az alábbiakban bemutatjuk az egyes lépéseket, melyekre fogbeültetés során számítani lehet. Egyes fázisok közt gyógyulási időt hagyunk annak érdekében, hogy a leendő fogra egész életen át számíthasson páciensünk.

 • Vizsgálat

Az általános-, és fogászati anamnézis felvétele után fogorvosa mérlegeli az implantáció feltételeit: CT-, vagy OP röntgenfelvételeket készítünk, az alsó és felső állcsontról lenyomatot veszünk.

Bizonyos csontvastagság és csontmélység szükséges a műtét elvégzéséhez, ezért megmérjük a rendelkezésre álló csontállományt, mely az implantátum befogadására szolgál majd. Meghatározzuk a behelyezendő implantátum helyét, tengelyállását, típusát és méretét.

 • A páciens előkészítése:

Az implantáció előfeltétele a nagyon jó szájhigiéné és a gondos szájápolás. Előzetesen minden fogról el kell távolítanunk a lepedéket, fogkövet.

 • Az implantátum csavar beültetése:

A fogászati implantátum behelyezése járóbeteg rendelésen, helyi érzéstelenítésben történik. Az ínyt kis helyen felmetsszük, a csontot óvatosan megfúrjuk, az így előkészített üregbe behelyezzük az implantátumot.

Az ínyt összezárjuk, varratokkal egyesítjük. A műtét körülbelül 30-90 percig tart és várhatóan fájdalommentes.

 • A gyógyulási szakasz:

A műtét utáni héten eltávolítjuk a varratokat. Ezután nem nyúlunk az implantátumhoz, a gyógyulási idő - a csont minőségétől függően - átlagosan 3-6 hónapig tart. Az implantátum ez idő alatt a csontban rögzül, a csont szorosan körbe növi az implantátumot.

A gyógyulási időt az implantológus határozza meg. Ez az idő szükséges ahhoz, hogy kellően beágyazódjon az implantátum, hogy majd biztonsággal ráhelyezhessük a koronát és páciensünk stabilan rághasson rajta.

 • Az ínyformázás:

A gyógyulási szakasz után az implantátumot borító ínyt apró szakaszon kinyitjuk, és egy ún. ínyformázót helyezünk az ínyre. Ezt az íny kb. 2 hét alatt körbe növi, kialakul az implantátum körüli végleges, természetes hatású ínykontúr.

 • A korona, fogpótlás elkészítése

A szomszédos fogakhoz színben, alakban illő koronát lenyomatvétellel készítjük elő. A fogtechnikai laborban elkészül a fogpótlás, majd amennyiben páciensünkkel közösen jóváhagyjuk, véglegesen rögzítjük azt.

Fogbeültetés, fog implantátum csavar árak:

Nobel Biocare, NobelActive implantátum:                  200.000 Ft

Camlog, Conelog, iSy implantátum:                             180.000 Ft

Páciensünk a vizsgálat során személyre szabott árajánlatot kap, fogpótlással együtt. Amennyiben megelőző kezelés szükséges, arról is tájékoztatást nyújtunk.

A Gombosdent Mikroszkópos Fogászaton professzionális körülmények között, empatikus és gyakorlott kezek között történnek a kezelések. Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot:

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram